"Διβριώτικο Γλέντι" το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Ενα Ανανεωμένο "Διβριώτικο Γλέντι" στις Εσπερίδες!

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίουο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών και η Αθλητική Ένωση Δίβρης (Α.Ε. ΔΙΒΡΗΣ) σας προσκαλούν σε μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση και εκπλήξεις - στο γνωστό "Διβριώτικο Γλέντι" στο κέντρο Εσπερίδες.

Την βραδιά θα πλαισιώσει παραδοσιακή, ζωντανή μουσική, χορός, όμορφες γεύσεις και άφθονο κρασί! Στο τραγούδι θα είναι οι νεανικές μας φωνές και παρουσίες: ο ταλαντούχος Διβριώτης ΠΕΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο βορειοελλαδίτικης καταγωγής ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, η λαμπερή γυναικεία φωνή της ΤΖΑΜΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ και στο παραδοσιακό, αγαπημένο μας κλαρίνο ο Λαμιώτης μουσικός ΜΠΡΙΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

"Σας περιμένουμε όλους! Η φετινή χοροεσπερίδα υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, φέρνοντας μια νέα, νεανική αύρα. Ελάτε να ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και καλή παρέα!"

Τιμή Εισόδου: 20€.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
698 1535057 - Γ. Κατόπης
697 3222988 - Σ. Πανουργιάς

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη