-->

ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει με Λαμία ο Ζίβκοβιτς

Εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στα play off.

Εκτός αποστολής με τη Λαμία θα μείνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2-1) συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στα play off. Υπενθυμίζεται πως στη διαδικασία των play off όποιος παίκτης δεχθεί τρεις κίτρινες κάρτες η ομάδα δεν διαλέγει από ποιο παιχνίδι θα απουσιάσει αλλά χάνει αυτόματα τον επόμενο αγώνα.

Άλλοι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα Ράχμαν και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έφτασαν τις δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός σ’ ένα από τα τέσσερα ντέρμπι (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης), που ακολουθούν στο πρόγραμμα για τον «Δικέφαλο» μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 7η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League 1.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->