-->

Κατσικογιάννης στο Λαμία- ΠΑΟΚ!


Οι ορισμοί της ΚΕΔ για την έβδομη αγωνιστική των Play Off

Τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της, εμβόλιμης, έβδομης αγωνιστικής των Play Off ανακοίνωσε η ΚΕΔ, με τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη από την Ήπειρο να ορίζεται στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στη Φθιώτιδα.

Βοηθοί του θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα και ο Κωνσταντίνος Στάικος από τη Λάρισα, με τέταρτο τον Κωνσταντίνο Τσιμεντερίδη.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου) με A Var τον Ανδρέα Μεϊντάνα από την Αχαΐα.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, στο ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκός Βιλί Ντελαζό. Ο 32χρονος Γάλλος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και πριν τρία χρόνια είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 0-1. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φινζέν Ερβάν, Ζανί Φιλίπ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο 53χρονος Κάστρο Αλεξάντρ, με τον Ψαρρή.

Ξένος διαιτητής και στο Χαριλάου για το Άρης-Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον 33χρονο Σλοβένο Ράντε Ομπρένοβιτς, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που στην πρεμιέρα των φετινών Play Off  είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Άρης 0-1.

Μαζί του οι συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κορντέζ, 4ος ο Τσακαλίδης και στο VAR ο γνώριμος Ματέι Γιουγκ με τον Κόλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->