-->

Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων με τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Με την Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στο Δημαρχείο Λαμίας. Στη συνάντηση ο Δήμαρχος χαιρέτισε το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Τμήματος Λαμίας και την σημαντική και καθοριστική του δράση για συμπολίτες μας που χρήζουν υποστήριξης και βοήθειας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ Λαμίας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τον προγραμματισμό δράσης αλλά και την διαρκή ετοιμότητα του σε έκτακτα περιστατικά, ιατρικά ζητήματα και ανακούφισης ευαίσθητων ομάδων πολιτών, δημιουργώντας ένα ισχυρό μέτωπο κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα αναζητήθηκαν νέοι τρόποι συνεργασίας σε μια συντονισμένη προσπάθεια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Κατά τη συνάντηση το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απέδωσε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, επιβεβαιώνοντας το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.





Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->