Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο δράστης της δολοφονίας 11χρονης στην Ηλεία...

Σεσημασμένος για βιασμό ανηλίκου είναι ο δολοφόνος και θείος της 11χρονης, που είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή, στην Ηλεία.
Ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο σκότωσε το παιδί, είχε συλληφθεί το 2017 για τον βιασμό 14χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, καταδικάστηκε το 2020 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου σε 9 χρόνια φυλάκιση. Ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στην φυλακή, καθώς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Ο 37χρονος δράστης, που είναι εξάδελφος της μητέρας της 11χρονης και κουμπάρος της οικογένειας, έπρεπε να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Το σημείο που εγκατέλειψε το πτώμα της 11χρονης ο 37χρονος

Το κορίτσι βρέθηκε με τραύματα στον λαιμό, τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν κατσαβίδι, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο δράστης, χωρίς, ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμα το όπλο του εγκλήματος.
Δείτε τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας patrisnews


http://dlvr.it/T86Td3

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη