Σπερχειάδα: 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας στο πλαίσιο της πολύχρονης προσπάθειας του για τη διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου του, διοργανώνει και φέτος στη Σπερχειάδα, πλησίον του Λαογραφικού Μουσείου “Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα”, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 και ώρα 21.30 το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Αθανάσιος Ακρίδας», με ζωντανή μουσική και δωρεάν είσοδο.

Θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα:

“Folk ensemble Litakovo” BULGARIA

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών

Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας

Εκτός της παρaαδοσιακής βραδιάς, στον πανέμορφο χώρο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην κωμόπολη της δυτικής Φθιώτιδας, αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκροτήματα θα απολαύσουν τη φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής για τρεις ημέρες.

Η διοργάνωση του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Σπερχειάδας γίνεται με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Μακρακώμης, της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε αλλά και τη στήριξη της Κοινότητας Σπερχειάδας.

Τη βραδιά μουσικά θα «ντύσουν» οι μουσικοί του παραδοσιακού συγκροτήματος «Μπάντα Τέτοια».

Σας περιμένουμε για μια ακόμη αξέχαστη βραδιά!!!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη