ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ιδιοκτήτης τριών ξενοδοχείων...

Τραγωδία σημειώθηκε στη Φολέγανδρο, καθώς γνωστός επιχειρηματίας του νησιού -είχε τρία ξενοδοχεία- αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του το απόγευμα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο ξενοδόχος κλείστηκε στο γραφείο του και αυτοπυροβολήθηκε. Το γεγονός ανακάλυψαν συνεργάτες του, οι οποίοι, ακούγοντας τον πυροβολισμό, προσπάθησαν να τον βρουν και τελικά τον εντόπισαν νεκρό.
α αίτια που οδήγησαν τον επιχειρηματία στην αυτοκτονία φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Οι επιχειρηματικές κινήσεις που είχε κάνει, του είχαν δημιουργήσει σημαντική οικονομική πίεση, από την οποία φαίνεται να μην μπορούσε να αντεπεξέλθει.
Η είδηση της αυτοκτονίας έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία της Φολεγάνδρου. Ο ξενοδόχος ήταν γνωστός για την προσφορά του στον τουρισμό του νησιού και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.


http://dlvr.it/T9P7bL

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη