ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Φάμελλο για την κακοκαιρία

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Φάμελλο για την κακοκαιρία

Άμεσα οργανώνονται αποστολές του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές.

Από νωρίς το πρωί πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Κουμουνδούρου υπό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.

Σε αυτή συμμετέχουν ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Διονύσης Καλαματιανός, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Μίλτος Ζαμπάρας, η Ράνια Σβίγκου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Φωτεινή Παντιώρα, ο Παυσανίας Παπαγεωργίου και η επικεφαλής περιφερειακής παράταξης και περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Χρύσα Καραγιάννη.

Εκτός από τους περιφερειάρχες Νότιου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας και την αναπλ. περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σωκράτης Φάμελλος έχει επικοινωνήσει τόσο με τον δήμαρχο Ρόδου, όσο και με άλλους δημάρχους από τις πληγείσες περιοχές. Οι αρμόδιοι τομεάρχες, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη της κακοκαιρίας. Άμεσα οργανώνονται αποστολές του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΣΩΚΡΑΤΗΣ_ΦΑΜΕΛΛΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΑΙΡΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/PimKxLr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη