Τροχαίο δυστύχημα με ταξί: Πέθανε η 61χρονη επιβάτιδα

Τροχαίο δυστύχημα με ταξί: Πέθανε η 61χρονη επιβάτιδα

Κατέληξε σήμερα (5/3) στο νοσοκομείο η 61χρονη που επέβαινε σε ταξί το οποίο προσέκρουσε χθες σε κολόνα στην οδό Πειραιώς.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 64χρονος οδηγός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του ταξί κινούνταν στην οδό Πειραιώς στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου του Ρουφ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολόνα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας, πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την επιβάτιδα, σοβαρά τραυματισμένη, στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΠΕΘΑΝΕ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/6Fkt4eE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη