Γιατί εκνευρίστηκε ο Ν. Ανδρουλάκης

Γιατί εκνευρίστηκε ο Ν. Ανδρουλάκης

Η απουσία των μισών βουλευτών την ώρα που κατέθετε την πρόταση δυσπιστίας.

Μόνο οι μισοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής όταν κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας, την οποία ανακοίνωσε ο ΠτΒ Ν. Κακλαμάνης και αποδέχθηκε αμέσως ο πρωθυπουργός ζητώντας να ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση η τριήμερη συζήτηση.

Για τον Ν. Ανδρουλάκη ήταν μια αμήχανη στιγμή να βλέπει τα έδρανα του κόμματός του άδεια, κάτι που επεσήμανε ειρωνικά ο Κ. Μητσοτάκης.

Στην άτυπη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στην οποία συζητήθηκαν τα διαδικαστικά και ο συντονισμός μέχρι την ψηφοφορία που θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ, ο εκνευρισμός της ηγεσίας για την απουσία των βουλευτών κατέστη σαφής.

Α. Σ.

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΠΑΣΟΚ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/oWSvgEs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη