Σάκης Αρναούτογλου: «Τα πρώτα 20αρια θα κάνουν την εμφάνισή τους» - Πότε ξεκινάει η άνοδος της θερμοκρασίας

eurokinissi

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα περάσουμε από τη Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, την Παρασκευή στα νησιά το ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη, δεν αποκλείεται να χιονίσει και να βρέξει το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο.

Το Σάββατο τις πρωινές ώρες, στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε κάποια παροδική αλλαγή του καιρού με κάποιες βροχοπτώσεις και κάποιες τοπικές καταιγίδες.

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου και πιο μετά πιθανότατα να βγουν κάποιες βροχές στα ηπειρωτικά τμήματα κυρίως σε ορεινές περιοχές.

Από την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, Στερεά και ίσως Αττική και ανατολική Πελοπόννησο, μέχρι και το απόγευμα πρόσκαιρα ίσως βγουν κάποιες τοπικές μπόρες.

Αυτά τα φαινόμενα θα κρατήσουν λίγο και το Σάββατο ο καιρός θα έχει βελτιωθεί.

Την Κυριακή δεν θα έχουμε κάτι το ιδιαίτερο, ο καιρός θα είναι αρκετά καλός με αρκετή ηλιοφάνεια και τη Μεγάλη Δευτέρα δεν φαίνεται τίποτα το σημαντικό.

Από τη Δευτέρα λοιπόν περνάμε σε φάση καλοκαιρίας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ωστόσο θα υπάρχει μία μικρή ψύχρα τα πρωινά.

Τα πρώτα 20αρια θα αρχίσουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Υπάρχει το ενδεχόμενο προς τα μέσα και τα τέλη της επόμενης εβδομάδα να μας πλησιάσει ένα σύννεφο σκόνης από την Ιταλία καθώς θα υπάρχει μεγάλη μεταφορά σκόνης.

{https://www.youtube.com/watch?v=lMHVxjISC6o}

#ΣΑΚΗΣ_ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ #ΚΑΙΡΟΣ #ΠΑΣΧΑ_2025


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/hPjNKtp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη