ΚΥΣΕΑ χωρίς ...πόντιση καλωδίου!

ΚΥΣΕΑ χωρίς ...πόντιση καλωδίου!

Ενώ η Άγκυρα ...πανηγυρίζει - Τζάμπα ήρθε και το Σαρλ ντε Γκόλ!

Αν ο κυβερνητικός σχεδιασμός ήταν σοβαρός και η Αθήνα δεν υποχωρούσε στις πιέσεις, λίγο μετά το Πάσχα θα ξεκινούσε στην Κάσσο η πόντιση του καλωδίου. Άλλωστε και το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ είχε έρθει στη χώρα μας προκειμένου να συνδράμει την Ελλάδα από τυχόν προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.

Όλα όπως ακριβώς προβλεπόταν από τον κυβερνητικό σχεδιασμό και τα κυριότερα μέσα της χώρας ενημέρωναν υπερηφάνως τον ελληνικό λαό! Όλα εκτός από ένα: Ότι η κυβέρνηση άλλαξε θέση και ...δεν ποντίζει το καλώδιο!!!

Την Τετάρτη συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ. Το θέμα της πόντισης του καλωδίου δεν είναι στην ημερήσια διάταξη! Και κανείς δεν αντιδρά, ούτε καν το συζητά!

ΥΓ: Η Άγκυρα ...πανηγυρίζει!

Β.Σκ.

#ΚΥΣΕΑ #ΚΑΛΩΔΙΟ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΚΑΣΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/yCSZs6K
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη