
Τι αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου του.
Ο πρώην πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε με «επιθετική μορφή» καρκίνου του προστάτη, σύμφωνα με ανακοίνωση από το προσωπικό του γραφείο την Κυριακή (18/5), και ο καρκίνος έχει ήδη κάνει μετάσταση στα οστά.
«Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξετάστηκε για ένα νέο εύρημα στον προστάτη, μετά από επιδείνωση ουρολογικών συμπτωμάτων. Την Παρασκευή, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, ο οποίος χαρακτηρίζεται από Gleason score 9 (Ομάδα Βαθμού 5), με μετάσταση στα οστά», αναφέρει η ανακοίνωση.
Και συνεχίζει: «Παρότι πρόκειται για μια πιο επιθετική μορφή της νόσου, φαίνεται ότι ο καρκίνος είναι ευαίσθητος στις ορμόνες, γεγονός που επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείρισή του».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Μπάιντεν και η οικογένειά του «εξετάζουν τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές σε συνεργασία με τους γιατρούς του».
from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/IiSFdMN
via IFTTT