Χάος σε συνέντευξη Κάνιε Γουεστ - Πιρς Μόργκαν: «Μην κόβεις πόντους από το π....ί μου»

Χάος σε συνέντευξη Κάνιε Γουεστ - Πιρς Μόργκαν: «Μην κόβεις πόντους από το π....ί μου»

Χάος για μία ακόμα φορά με την Κάνιε Γουεστ ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν στο Youtube και κατάφερε να αποχωρήσει σε 2 λεπτά.

Ο Αμερικανός ράπερ διέκοψε απότομα τη συζήτηση και αποχώρησε μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξή της, αφήνοντας πίσω του τον καλεσμένο του, YouTuber Sneako.

Η συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» στο YouTube και εξελίχθηκε σε σύγκρουση από τα πρώτα λεπτά. Ο Μόργκαν ξεκίνησε κάνοντας αναφορά στην επίμαχη δημόσια εικόνα του Ye, με τον τελευταίο να αντιδρά αρνητικά, λέγοντας ότι η «ηρεμία» του δεν αποτελεί αδυναμία, αλλά στάση αντίστασης απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται – μεταξύ άλλων – από τραπεζικά ιδρύματα. «Είμαι σε αντίθεση με τη δική σας αντίθεση», απάντησε αινιγματικά στον παρουσιαστή.

{https://ift.tt/C76DhNL}

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο Μόργκαν μίλησε για τους 32 εκατομμύρια ακολούθους του Γουέστ στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), με τον ράπερ να διορθώνει έντονα λέγοντας πως είναι 33,3 εκατομμύρια. «Μην παίρνεις πόντους από το π...ί μου», είπε οργισμένα, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο ότι στρέφεται ενάντια σε όσους "εκπέμπουν αγάπη".

Λίγο μετά, ο Γουέστ αφαίρεσε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την κάμερα, με τον Sneako να αναλαμβάνει να συνεχίσει τη συζήτηση.

Μόργκαν: «Είναι ένας κλαψιάρης, δειλός, αντισημίτης και λάτρης του Χίτλερ»

Μετά την αποχώρηση του Γουέστ, ο Πιρς Μόργκαν δήλωσε πως η συνέντευξη ήταν εκ των προτέρων «καταδικασμένη», εξαιτίας των παλαιότερων δηλώσεών του για τον ράπερ. Τόνισε, ωστόσο, ότι δεν μετανιώνει που του έδωσε ξανά βήμα, καθώς στόχος του ήταν να του ζητήσει εξηγήσεις για τις αντισημιτικές αναρτήσεις και τις φιλοναζιστικές του τοποθετήσεις.

Ο Μόργκαν εξέφρασε την αγανάκτησή του για την παραμονή του Ye στην πλατφόρμα X, παρά τις αλλεπάλληλες παραβιάσεις, ενώ άλλοι χρήστες απομακρύνονται για σαφώς ηπιότερες συμπεριφορές.

«Ήθελα να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει να επιτίθεται στους Εβραίους και γιατί επιλέγει να εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι έδωσε εντολή στον Sneako να μεταφέρει το τελικό του μήνυμα στον ράπερ:

«Είναι ένας κλαψιάρης, δειλός, αντισημίτης και λάτρης του Χίτλερ».

{https://ift.tt/9cMnG5k}

#Κάνιε_Γουέστ #ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/ko3JKGr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη