«Κοκκινός συναγερμός» στο Κιλκίς: Πού απαγορεύτηκε για 48 ώρες η κυκλοφορία

Αρχείου

Από τις 7:30 το πρωί του Σαββάτου έως και την ίδια ώρα το πρωί της Δευτέρας απαγορεύεται η κυκλοφορία σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές του Κιλκίς λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς

Σε ισχύ τίθεται από τις 7:30 το πρωί του Σαββάτου έως και τις 7:30 το πρωί της Δευτέρας απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης ενόψει των δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθηκών που αναμένονται.

Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Η απαγόρευση αφορά τον λόφο Ηρώων στην πόλη του Κιλκίς, την περιοχή αναδασώσεων Μεταλλικού, τον λόφο Αγίου Γεωργίου και το δημοτικό αλσύλλιο Αξιούπολης.

Εξαιρούνται οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και όσοι κινούνται εντός του οδικού δικτύου, ενώ για τους παραβάτες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Σημειώνεται πως σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται υδροφόρες, μηχανήματα έργου, ο Στρατός και η Αστυνομία, για την ενίσχυση των επιχειρήσεων πυρόσβεσης και την αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων περιστατικών.

#ΚΙΛΚΙΣ #ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ_ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ #ΦΩΤΙΕΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/RmFOCJX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη