Πάτρα: Προσποιήθηκαν τους πελάτες και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ

Πάτρα: Προσποιήθηκαν τους πελάτες και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ

Οι υποτιθέμενοι πελάτες, αξιοποιώντας τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αποσπάσουν μία κασετίνα που περιείχε κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Θύμα οργανωμένης ληστείας έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής γνωστό κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες αγνώστων στοιχείων εισήλθαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και αξιοποιώντας τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αποσπάσουν μία κασετίνα που περιείχε κοσμήματα, συνολικής αξίας 50.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε την κλοπή λίγο αργότερα και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Ασφάλειας Πατρών, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

#ΠΑΤΡΑ #ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ #ΚΛΟΠΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/fKusqUQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη