Δούκας για αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους από Γαλλία: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε τον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας»

eurokinissi

Ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων στο twitter.

Στην απόφαση της Γαλλίας να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Συγκεκριμένα τονίζει:

«Η Γαλλία με μια γενναία απόφαση ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο θα αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος.

Το έχουν ήδη κάνει 147 χώρες σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους και 14 ευρωπαϊκές. Θυ οφείλουμε να συνεχίσουμε τον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέαςμίζουμε ότι η Ελλάδα πριν από 44 χρόνια,λίγες μέρες μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981, τάραζε τα νερά στην Ευρώπη.

Αναβάθμιζε σε επίσημη διπλωματική αποστολή το γραφείο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, στην Αθήνα.

Λίγους μήνες αργότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου υποδεχόταν στο Φάληρο τον Γιασέρ Αραφάτ. Σήμερα οφείλουμε να συνεχίσουμε τον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας».

{https://ift.tt/EBPJIsa}

#ΧΑΡΗΣ_ΔΟΥΚΑΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/Mf0mk3S
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη