Βρήκαν τον μπελά τους στην κυβέρνηση...

Βρήκαν τον μπελά τους στην κυβέρνηση...

Όπως συνήθως ή πάντα συμβαίνει, η υιοθέτηση της ατζέντας της ακροδεξιάς οδηγεί σε αποθράσυνση την ακροδεξιά και όχι στην αποδυνάμωσή της.

Οι κραυγές Πλεύρη στο μεταναστευτικό ενθάρρυναν τον Βελόπουλο να ζητήσει να βομβαρδιστούν τα δουλεμπορικά σκάφη στο λιμάνι τη Λιβύης.

Δεν έχουμε απλά μια είσοδο μεταναστών, έχουμε κανονική εισβολή, είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1. Υποστήριξε ότι η περιοχή θα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τα δουλεμπορικά σκάφη να βομβαρδιστούν στο λιμάνι τη Λιβύης. Είπε ότι θα ψηφίσει την τροπολογία χαρακτηρίζοντάς την ωστόσο «μισό βήμα». Προέβλεψε ότι δεν θα μακροημερεύσει ο Θ. Πλεύρης στη θέση του υπουργού καθώς όπως είπε «δεν είναι στη φιλοσοφία του Πρωθυπουργού αυτές οι επιλογές. Παράλληλα υποστήριξε ότι το μεταναστευτικό ανέκυψε γιατί «έπρεπε να φύγει η κάμερα από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ».

Συμπέρασμα: Ο Βελόπουλος ανέλαβε την εποπτεία της πολιτικής στο μεταναστευτικό και αξιολογεί...

Α.Σ.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/YTLxRlB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη