
Η δίωξη της Έφης Λάζου είναι πλήγμα στη Δημοκρατία και την Ελευθερία της Τέχνης, τονίζει η Νέα Αριστερά.
Η Νέα Αριστερά καταγγέλλει την πειθαρχική δίωξη της θεατρολόγου Έφης Λάζου, προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ζακύνθου, για τη θεατρική παράσταση «Η Άννα Φρανκ συνομιλεί με τα Παιδιά της Παλαιστίνης».
«Πρόκειται για μια αυθαίρετη, πολιτικά υποκινούμενη ενέργεια, που στηρίζεται σε καταγγελίες χωρίς γνώση του έργου και αποσκοπεί στον εκφοβισμό κάθε παιδαγωγικής και καλλιτεχνικής φωνής που τολμά να αγγίζει δύσκολα και ευαίσθητα θέματα», αναφέρει η ανακοίνωσή της Νέας Αριστεράς.
«Η Νέα Αριστερά στέκεται στο πλευρό της Έφης Λάζου, καλεί σε άμεση ανάκληση της ΕΔΕ, ενώ θα φέρει το θέμα άμεσα στη Βουλή. Η παιδαγωγική και καλλιτεχνική ελευθερία δεν λογοκρίνονται. Η φωνή των παιδιών της Παλαιστίνης δεν θα φιμωθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.
from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/2nu9oCK
via IFTTT