Tasnim: Συνομιλίες Ιράν με Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία για τα πυρηνικά

Tasnim: Συνομιλίες Ιράν με Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία για τα πυρηνικά

Η χώρα στην οποία θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι συνομιλίες την ερχόμενη εβδομάδα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Το Ιράν, η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία συμφώνησαν να έχουν συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, μετέδωσε σήμερα το ιρανικό ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, μετά τις προειδοποιήσεις τριών Ευρωπαϊκών χωρών ότι η αποτυχία επανάληψης των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει στην επαναφορά των διεθνών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν.

«Υπάρχει κατ'αρχήν συμφωνία για συνομιλίες, αλλά συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την ώρα και το μέρος των συνομιλιών. Η χώρα στην οποία θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι συνομιλίες την ερχόμενη εβδομάδα δεν έχει οριστικοποιηθεί», μετέδωσε το Tasnim, επικαλούμενο ενημερωμένη πηγή για το ζήτημα.

#ΙΡΑΝ #ΠΥΡΗΝΙΚΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/Ca4uZLP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη