Χάρης Δούκας: Αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Κολωνού, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Χάρης Δούκας: Αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Κολωνού, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

«Για πρώτη φορά, στο Φεστιβάλ Κολωνού φιλοξενούμε παραστάσεις με υπηρεσίες καθολικής προσβασιμότητας» τονίζει ο Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας με ανάρτησή του προσκαλεί το κοινό να απολαύσει το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Κολωνού. Από τις 8 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, το Θέατρο Κολωνού φιλοξενεί 20 θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, με τιμές εισιτηρίων €5 & €10.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων «20 θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, με γενική είσοδο €5 & €10, από τις 8 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κολωνού. Για πρώτη φορά, το Φεστιβάλ Κολωνού φιλοξενεί παραστάσεις με υπηρεσίες καθολικής προσβασιμότητας για Άτομα με Αναπηρίες. 20 μέρες, μία γιορτή θεάτρου στην καρδιά της Αθήνας, που ενώνει το κλασικό με το σύγχρονο, το γέλιο με τη συγκίνηση. Με την επιμέλεια του @opanda.gr.Η προπώληση ξεκίνησε.»

Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

{https://ift.tt/LuPbA7H}

#ΧΑΡΗΣ_ΔΟΥΚΑΣ #ΔΗΜΟΣ_ΑΘΗΝΑΙΩΝ #ΦΕΣΤΙΒΑΛ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/pPdBwDb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη