ΚΚΕ: Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός υπερθεματίζουν για το «σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα»

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός υπερθεματίζουν για το «σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα»

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, το αμερικανικό σχέδιο «ενταφιάζει την προοπτική ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους ενώ αναβαθμίζει και τη θέση της Τουρκίας».

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, που τόσο καιρό αρνούνται να καταδικάσουν την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, υπερθεματίζουν για το "σχέδιο Τραμπ για την Γάζα" που ενταφιάζει την προοπτική ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, διαιωνίζει την ισραηλινή κατοχή και δημιουργεί ένα προτεκτοράτο υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ, ενώ αναβαθμίζει και τη θέση της Τουρκίας στην περιοχή» αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του «για την ανάρτηση του πρωθυπουργού σχετικά με τη Γάζα» και καταλήγει σημειώνοντας:

«Κι όλα αυτά επειδή βρίσκεται στη λίστα των "καλεσμένων" του Τραμπ στη διάσκεψη της Αιγύπτου. Το κρίσιμο ζήτημα δεν είναι αν η Ελλάδα είναι "παρούσα στις εξελίξεις", αλλά σε ποια κατεύθυνση κινούνται οι "εξελίξεις" και τι ρόλο παίζει η κυβέρνηση σε αυτές».

#ΚΚΕ #ΓΑΖΑ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/PnKfa53
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη