🔶 Νέος αγώνας στην Οίτη – Oiti Ultra Trail


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη δημιουργία ενός νέου ultra trail αγώνα, που έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη οικογένεια του Hercules Series.
Ο Oiti Ultra Trail (OUT) θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-12-13 Σεπτεμβρίου 2026, παράλληλα με τους υπόλοιπους αγώνες της σειράς, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους… και να τα ξεπεράσουν.
Πρόκειται για έναν αγώνα υπεραπόστασης στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας, στο όρος Οίτη, που συνδυάζει την αγριάδα του βουνού με την ιστορική του βαρύτητα. Η διαδρομή θα περνά από σημαντικά ιστορικά μνημεία, όπως η Πυρά Ηρακλέους, αλλά και από τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και γνωστά σημεία της περιοχής, όπως η Παύλιανη και τα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού.
Ένας αγώνας για όσους αγαπούν την περιπέτεια, τη φύση και την ιστορία.
Για όσους τολμούν να πάνε πιο μακριά.
🏃‍♂️ Go OUT. Go Beyond.
📅 Οι εγγραφές ανοίγουν σύντομα στο trahina.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη