Λήξη συναγερμού για την 20χρονη που εξαφανίστηκε στο Λαύριο

Λήξη συναγερμού για την 20χρονη που εξαφανίστηκε στο Λαύριο

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Λήξη συναγερμού σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 20χρονη Ζωή Σιδηροπούλου που εξαφανίστηκε από το Λαύριο Αττικής, το πρωί της Παρασκευής (5/12).

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Η περιπέτεια της Μαρίας – Ζωής Σιδηροπούλου, 20 ετών έληξε σήμερα 06/12/2025 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρία – Ζωή Σιδηροπούλου βρέθηκε και λαμβάνει τη βοήθεια που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εξαφάνισή της ενεργοποιήθηκε η ειδική εθελοντική ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Χαμόγελου του Παιδιού μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αθήνας (ΕΟΔ), την Ομάδα «ΔΕΛΤΑ» και την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ), προκειμένου να βοηθήσουν στην αναζήτηση της ενήλικης.

#ΛΑΥΡΙΟ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΒΡΕΘΗΚΕ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/mOLCEMI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη