Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου

Το ρεπορτάζ που εκνεύρισε την Μαίρη Συνατσάκη όταν ήταν έγκυος.

Καλεσμένη στο podcast του φίλου και συνεργάτης της Φίλιππου Ιωάννου - aka Fipster - βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη που δεν δίστασε να απαντήσει σε διάφορες «κίτρινες» ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου στα social media.

«Έκανα unfollow την Κατκεν γιατί ήμουν 6 μηνών έγκυος και είδα την Κατκεν και την τότε παρέα της να λέει "εμείς όμως πήγαμε το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα και βρήκαμε τους πρώην της να μας πουν τη γνώμη τους και πώς νιώθουν που είναι έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη".

Και είμαι εγώ στο καναπέ και βλέπω ό,τι πιο άβολο έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά. Και μάλιστα τελειώνει αυτό το ρεπορτάζ και το λέει και μόνη της η Κατκέν "άβολο, αλλά ευγενικοί οι άνθρωποι απάντησαν".

Και είμαι σε φάση γιατί; Γιατί το έπαιξες; Γιατί το έκανες; Γιατί σε αυτούς τους ανθρώπους; Από πού και ως πού; Ξέρεις τι σχέση έχω μαζί τους; Ξέρεις τι έχει προηγηθεί; Από πού και ως πού να τον πετύχεις έξω από μια πρόβα και να τον φέρεις σε αυτή τη θέση; Και έγινε το unfollow».

{https://ift.tt/FdVTeRP}

#ΜΑΙΡΗ_ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ #ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/olgOe7G
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη