Υποχώρησε η τιμή του πετρελαίου στα $93 το βαρέλι


Υποχώρηση καταγράφουν την Τρίτη (10/3) οι τιμές του πετρελαίου, μετά την προειδοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν να μην μπλοκάρει τα Στενά του Ορμούζ και την διαβεβαίωση ότι ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα.
Στις συναλλαγές στην Ασία, το αργό πετρέλαιο Brent υποχώρησε κατά 6% στα 93,05 δολάρια και το Nymex Light Sweet υποχώρησε κατά 6,1% στα 88,96 δολάρια.
Η πτώση των τιμών του πετρελαίου την Τρίτη έδωσε στους επενδυτές «ανάσα», αλλά οι αγορές ενέργειας παραμένουν σε κατάσταση «συναγερμού» όπως δήλωσε ο Αλμπέρτο ​​Μπελορίν στο BBC από την εταιρεία επενδύσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Οι συναλλαγές πετρελαίου «θα παραμείνουν απίστευτα ασταθείς» και οι τιμές είναι πιθανό να εκτοξευθούν αν η σύγκρουση κλιμακωθεί εξήγησε.

from PRESS-GR | Ειδήσεις, Αποκαλύψεις και Σχόλια Χωρίς Φίλτρο https://ift.tt/qwIkU46
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη