Δένδιας για Πρωτομαγιά: Υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα

Δένδιας για Πρωτομαγιά: Υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα

Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«Καλό μήνα. Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα. Είναι μία ακόμη αφορμή για να στρέψουμε το βλέμμα μας στον εργαζόμενο πολίτη. Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας, κατά την Ιδρυτική της Διακήρυξη».

Αυτά σημειώνει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, για την Πρωτομαγιά, και προσθέτει:

«Οπως αναφέρει σε αυτήν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, «η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν ημπορεί να βρει την δικαίωσή της χωρίς παράλληλη συμμετοχή των ευρυτέρων λαϊκών τάξεων στην κατανομή του εθνικού προϊόντος. Κάθε πολίτης της χώρας αυτής πρέπει να γίνει εργάτης μαζί και νομεύς της οικονομικής ευημερίας και να αισθάνεται ήσυχος για το μέλλον του και για το μέλλον των παιδιών του».

{https://ift.tt/jNvoZL5}

#ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ #ΝΙΚΟΣ_ΔΕΝΔΙΑΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/3cB5xKb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη