Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, Ηλία Κ. Σανίδα, με αντικείμενο τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φθιώτιδας, Χρήστος Ταξίδης, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και Καθημερινότητας Πολιτών του Δήμου Λαμιέων, Γιώργος Σγάγιας, καθώς και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μοσχοχωρίου, Γρηγόρης Λύκος, Ηράκλειας, Ηλίας Μαυράδας, Γοργοποτάμου, Γιάννης Μαστρογιάννης, και Βαρδατών, Παναγιώτης Κωσταράς.
Παρόντες ήταν επίσης ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ζαχαρίας Ευαγγελόπουλος, και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Συντήρησης Συγκοινωνιακών Έργων της ίδιας Διεύθυνσης, Αποστόλης Κάτσινος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι αναγκαίες εργασίες ασφαλτόστρωσης στις επαρχιακές οδούς Λαμίας – Μοσχοχωρίου και Μοσχοχωρίου – Ηράκλειας, καθώς και η δυνατότητα σύνταξης μελέτης για το οδικό τμήμα Λαμίας – Μοσχοχωρίου.
Παράλληλα, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων έθεσαν το ζήτημα της αντικατάστασης πινακίδων στο τοπικό οδικό δίκτυο, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Συμφωνήθηκε οι αναγκαίες αυτές παρεμβάσεις να υλοποιηθούν εντός του 2027, στο πλαίσιο της τακτικής συντήρησης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Φθιώτιδας.




