''Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ'': ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ 09/06/2017


        Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος), εκδήλωση με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων των Εργαστηρίων Κινηματογράφου και Κινουμένων Σχεδίων.

«Ο Σκηνοθέτης είσαι εσύ»

        Θα πραγματοποιηθεί προβολή των ταινιών μικρού μήκους των μαθητών, καθώς και ομιλίες από σημαντικούς δημιουργούς στο χώρο του Κινηματογράφου και του Κινούμενου Σχεδίου.

Ομιλητές:
Άγγελος Ρούβας
Πέτρος Κοσκινάς
Γιάννης Ζιόγκος
Αρίσταρχος Παπαδανιήλ

Υπεύθυνος του Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης είναι ο Κωνσταντίνος Π. Κακαρούντας (Creative Director – VFX Supervisor).

 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 17, Τ.Κ. 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ. 2231033325, ΦΑΞ. 2231032215 e-mail: dipether@otenet.gr , www.dipetheroumelis.gr , facebook



www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη