ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ 12-15/12/2017


          Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο» συνδιοργανώνουν Εικαστική Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» από 12 έως 15 Δεκεμβρίου 2017 με σκοπό τη στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους λαμβάνοντας υπόψη τους παρακάτω όρους:

Όροι Συμμετοχής:

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όσοι με ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, ανθρωπιά και αγάπη επιθυμούν να συμβάλουν στο έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», βοηθώντας έτσι τους συνανθρώπους μας, που με αξιοπρέπεια αναζητούν στήριξη στις δοκιμασίες που περνάνε και δυστυχώς δεν είναι λίγες. Άρρωστοι και ιδίως παιδιά ανήμπορα και υποσιτιζόμενα, μαθητές και φοιτητές με άριστες επιδόσεις που διακόπτουν τις σπουδές τους, σπιτικά χωρίς ρεύμα και νερό είναι λίγα απ’ αυτά που ο Σύλλογος προσπαθεί να αντιμετωπίσει μέσα από τη μεγαλοσύνη της ψυχής σας.

2. Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται έως την 1η Δεκεμβρίου 2017 στη διεύθυνση του γραφείου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», Διάκου 24, 35100 Λαμία, τηλ: 22310 38539 (καθημερινά: 11:00-13:00) ή στο mail της Νίκης Βλάχου: vlachoun@otenet.gr (link sends e-mail)  αφήνοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας. 

3. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας της 1ης Δεκεμβρίου, συμμετοχές θα γίνονται δεκτές, αλλά δε θα μπορέσουν να δημοσιευτούν στα έντυπα της συνδιοργάνωσης (προσκλήσεις, αφίσες, πανό).

4. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαθέσει μέχρι 2 (δύο) έργα μικρών διαστάσεων (από 10Χ10 cm έως 35Χ50 cm).

5. Τα επιτοίχια έργα θα πρέπει να είναι έτοιμα για ανάρτηση, ενώ για τα περίοπτα έργα οι καλλιτέχνες θα προσκομίζουν και τις βάσεις τους.

Παράδοση των έργων:

Τα έργα θα παραλαμβάνονται στο χώρο της Έκθεσης, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 από τις 18:00 έως τις 20:00.

Κατά την παραλαβή των έργων, θα πρέπει τα στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας), να είναι γραμμένα πίσω από κάθε έργο που θα παραδίδεται για την Έκθεση.

Επιστροφή των έργων:

Μετά το τέλος της συνδιοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν πίσω τα έργα τους (όσα δε διατεθούν) πάλι από το χώρο της Έκθεσης. Η μεταφορά και η επιστροφή των έργων θα γίνεται με ευθύνη των ίδιων των συμμετεχόντων.

Έχουμε την ελπίδα και την πεποίθηση, ότι με την πολύτιμη συνδρομή σας θα συμβάλλετε στην επιτυχία της συνδιοργάνωσης, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαρά και ελπίδα, ως αντίδωρο στο δικαίωμα όλων για μια αξιοπρεπή και ανθρώπινη διαβίωση.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη