60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 17-18/02/2018


... και αντίστροφα ο χρόνος μετράει...

Το 60o  επετειακό Καρναβάλι Μακρακώμης ανοίγει τις πύλες του στους χιλιάδες θαυμαστές του από όλη την επικράτεια.

Το μεγαλύτερο πάρτι της Κεντρικής Ελλάδας είναι πλέον πολύ κοντά και μας επιφυλάσσει όπως κάθε χρόνο πολλές και όμορφες στιγμές για μικρούς και μεγάλους.

Οι εθελοντές, δίνουν μάχη με το χρόνο για να είναι όλα έτοιμα στις 17/02 Ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 στην έναρξη του 60ου Καρναβαλιού Μακρακώμης.


Με βάση τα τελευταία στοιχεία της καρναβαλικής επιτροπής ο αριθμός συμμετοχών των καρναβαλιστών για τη μεγάλη παρέλαση της Καθαράς Δευτέρας 19/02 και ώρα 14:30, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου στο μεγάλο θεσμό του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΎ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.


Μετρώντας πάνω από 28 groups, με πολλά άρματα και την τρέλα να χτυπάει κόκκινο, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το μεγαλύτερο και μακροβιότερο Καρναβάλι, το οποίο και φέτος θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης και τρελού ξεφαντώματος, για φίλους και επισκέπτες.

Με το σύνθημα… Ζήσ' το κι εσύ...

φύγαμε για το 60o Καρναβάλι Μακρακώμης!!!


Για όποια διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο... 6944915610 (Λιάσκας Δημήτρης)

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια σας!


Η συμπαράσταση σας είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών μας. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας την ημέρα του μεγάλου 60ου Καρναβαλιού Μακρακώμης.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη