Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Φωτοτυπικό χαρτί για τις ανάγκες λειτουργίας των σχολείων του Δήμου μας, παραδώσαμε σήμερα στις σχολικές μονάδες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Το χαρτί του Μέλλοντός μας – Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία» που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος», φορέα του Υπουργείου Παιδείας. 

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς και συμμετείχαν συνολικά 27 σχολεία και 5055 μαθητές του Δήμου Λαμιέων. Τα συγκεντρωμένα σχολικά βιβλία πωλήθηκαν προς ανακύκλωση και επιστρέφουμε τα έσοδα, ανταποδοτικά, ως χαρτί φωτοτυπικού. 


Ο Δήμος Λαμιέων θα συνεχίσει το πρόγραμμα ανακύκλωσης σχολικών βιβλίων και θα διευρύνει τις δράσεις ανακύκλωσης, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη