«ΠΕΡΙ ΤΟ…ΣΗΜΕΙΟΝ …«G »…!» ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ Κ. ΜΩΚΟΥ


              Ητονε λέει στη Γερμανία,εκεί κάπου ’40-’45  ένας γιατρός γυναικολόγος ονόματι Ερνεστ Γκραφενμπουργκ -Grafenberg ( μανία αυτοί οι Γερμανοί να μην προφέρουν όλα τα φωνήεντα!).Και στεναχωρημένος –απαγοητευμένος από τις…κατακεφαλιές που έτρωγε ο Χίτλερ,(ο ίδιος δεν ήταν ναζιστής),τό’χε ρίξει στην έρευνα .

   Και βγήκε μια μέρα και ανακοίνωσε μια σπουδαία ανακάλυψη.

  Ότι δηλαδή βρήκε μια «κρυφή» περιοχή στο σώμα της γυναίκας,μια άγνωστη ερωτογενή ζώνη,ένα σημείο που από το αρχικό σημείο του ονόματός του το ονόμασε  «σημείον “G!”.(Σιγά ρε ..μεγάλε,σιγά τη… σπουδαία ανακάλυψη;!.Εμείς τό’χουμε …βρεί εδώ και αιώνες τώρα!).

   Αυτά γινόντουσαν τότε στη Γερμανία που πολλά  τα μέτραγαν όλα με τα…σεξόμετρα.Που γεννετικά ήθελαν ,λέει ,να φτιάξουν  μια φυλή,ιδιαίτερη,μόνο γερμανική,σπουδαία!.(Την …τύφλα τους και τον …κακό τους το φλάρο!.Αυτά έκαναν και έφαγαν το…κεφάλι τους!).

   Ευτυχώς αυτά δεν γίνονταν και δεν συμβαίνουν στην περί τα ερωτικά «ιδιαιτέρως»…καταρτισμένη και πληροφορημένη χώρα μας!

Εμείς κατά το…πατροπαράδοτον:Ένα,δύο,λίγη…προθέρμανση,κάπου είκοσι λεπτά…σπρώξιμο και..γκάζι και…τέλος του…έργου!. Ξεχαρμάνιασμα κι’άσε τους Γερμανούς να…ψάχνονται!.Με…λεπτομέρειες και …σημεία «G» θα ασχολιόμαστε τώρα; Τι να κάνουμε δηλαδή; Ψάχνοντας και..ψάχνοντας για το …σημείο «G» ,να μας…φύγει; Να το χάσουμε το …κορμί;

    Είναι τώρα η Κρυφοπηγή  χωριό ,890 υψόμετρο,έχουν τελειώσει οι αγροτικές δουλειές,κρύωσε ο καιρός,τίγκα από τους άντρες το καφενείο και να κάτι δηλωτές,κάτι πρέφες,κάτι…κουμάρια (εθνικόν αγροτικόν μας…σπόρ),να κάτι…ποκίτσες…πονηρές,κάτι ζαροπαίγνια, κάτι κρασιά και τσίπουρα,έτσι να…γυρίζει το ρολόι,να περνάει ο καιρός και…δόξα νά’χει ο…Γιαραμπής!.

    Χειμώνας στο χωριό και οι γυναίκες στα οικιακά ,αλλά και σε κάτι πίττες…Παναγία μου!.Και…στριφτόπιττες και …μαμαλίγκες και μπαμπανέτσες και κουρδουμπλά και κουρκουτά  και φλαούνες και ψιάντρες… μεσολογγίτικες με γνήσιο…καλαμποκάλευρο…παρακαλώ! ,την ώρα του
ψησίματος να σου ..σπάνε τη μύτη.

   Πίττες με …άγια χόρτα του βουνού!,μυρώνια,καυκαλήθρες,αγριοράδικα,σέσκουλες,σπανάκι,ζοχούς,κρεμμυδάκια τρυφερά κ.α.!!! Οσο από νοστιμιά και γεύση,ας έρθουν κάποιοι…όψιμοι φουρναραίοι και κάποιοι «ειδικοί» και σπουδαίοι πρί την …γευσιγνωσίαν και …γαστρονομίαν να πάρουνε ..μαθήματα και να μην πουλάνε…μούρη κα…εξυπνάδα  στους πρωτευουσιάνους.

   Χωριό,κρύο…κλεισούρα και μαζεύονται οι γυναίκες τα απογεύματα, πότε στο σπίτι της μιάς-πότε στης άλλης,να πιούνε καφεδάκι,να σχολιάσουν, να…κουρκουσουρέψουν,να ..χαζέψουν στην τηλεόραση ,μέχρι να πάρει να βραδυάσει.

    Σαν απόψε-καλη ώρα-πού μαζεύτηκαν στο σπίτι της κυρα Σοφίας οι τρείς γειτόνισσες.Και στρογγυλοκάθησαν φάτσα στην τηλεόραση.

-Μωρή Αθανασία ,τι είναι αυτό,τι λέει τούτος εδώ;

-Κάτσε κυρα Αρετή ,σταμάτα να ακούσωμε.

     Δεν πρόλαβε η κυρά Αρετή να τελειώσει την κουβέντα της και κτύπησε η πόρτα.

-Καλώς την κυρία Ξένη,τη δασκάλα μας.

-Τι γίνεται βρέ κορίτσια,τι τα λέτε;

-Να,είναι τούτος εδώ στην τηλεόραση,Ασκητής λέγεται,είναι λέει καθηγητής και μιλάει για τα ερωτικά,για κάτι σημεία…τζί,κάτι ,λέει,οργασμούς,μα δεν τον πολυκαταλαβαίνουμε.

-Και για νάχουμε καλό ερώτημα κυρά δασκάλα,εσύ που είσαι και μορφωμένη,τι είναι σημείο…τζί,τι είναι…οργασμός;

-Ακούστε ,είστε πιά μεγάλες γυναίκες,έχετε παιδιά,κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρετε.Σημείο Τζί είναι κάποιο μέρος του σώματος κάθε γυναίκας που όταν έρχεται σε ερωτική επαφή με τον άντρα της
αναστατώνεται και θέλει…περισσότερο.Αυτό είναι το σημείο Τζί.

-Τώρα μας φώτισες!.Είναι δηλαδή αυτό που λέμέ «της βρήκε το κουμπί;».

-Ακριβώς αυτό.

-Κι’ο οργασμός,τι είναι κυρία δασκάλα οργασμός;

-Οργασμός είναι κάτι που…έρχεται όταν ενας άντρας κάνει έρωτα με μιά γυναίκα,αυτή γλυκαίνεται πολύ,λιγώνεται και φθάνει σε ένα σημείο που αναστατώνεται από την πολλή γλύκα και τότε…«έρχεται οργασμός»!.

-Μάλιστα.

    Πήρε να βραδυάσει,το διέλυσαν οι γειτόνισσες,γύρισε κι’ο Μήτσος από το καφενείο.

-Κυρά,ε’ κυρά!.

-Ελα ,σ’ακούω ,εδώ είμαι Μήτσο μου.

-Λέω ρε κυρα Σοφία,απόψε να θυμηθούμε εκείνα τα παλιά,τα…ωραία.

Απόψε θα γίνει..Ανάσταση!.

   Σαν κάτι να την …έτρωγε τη Σοφία,μ’εκείνα τα…απογευματινά.Λές;

-Τι να πω,ό,τι θές,όπως θές εσύ Μήτσο μου.Δεν λέω όχι.

   Νταβραντισμένος ,ποιος ξέρει πως,από πού και γιατί ο Μήτσος,δεν πρόλαβε η Κυρά Σοφία να τελειώσει την κουβέντα της ,την …άρπαξε την κρεββάτωσε και άρχισε τις…διεργασίες!.

   Ισα με πενήντα λεπτά το…πάλευε ο Μήτσος το…θέμα,όταν ξαφνικά έβγαλε η Σοφία τη φωνή:

-Ουχ.Μήτσο μου έρχεται οργασμός!

   Και τότε έγινε κάτι σαν …συντέλεια!.

   Κατακκόκινος,εκνευρισμένος όσο ποτέ,σαν ελλατήριο  πετάχτηκε απάνω ο Μήτσος και με φωνή πού άλλο δεν έπαιρνε της φώναξε:

-Ακου να σου ρε πώ Σοφία,άκουσέ το καλά!.Οταν γ@μ@ει ο Μήτσος ΔΕΝ…έρχεται…κανένας!!!!.Κατάλαβες;

    Δίκιο ,πολύ και μεγάλο είχε ο Μήτσος.Οταν δηλαδή για χρόνια είχε …αργιανίσει τα γύρω χωριά και ξηγιόταν κρυφά στις…πατλιές, τα βουνά και τα…λαγκάδια με πολλές κοπέλλες,του είχε πεί κανείς τίποτα περί το …σημείον «G»;Η μήπως είχε τον χρόνο να το ψάξει;

Τι ήθελες δηλαδή;Ένα δρόμο ήξερε ο Μήτσος και τον…τράβαγε.Σε όλες!.Τι ήθελες δηλαδή να τους πεί; .Περίμενε Κρουστάλλω μ’ να σου ψάξω να βρώ το …σημείον «G» και ύστερα να σε…φερμάρω!;Αμ τότε θα την …έχανε την …υπόθεση!.Επιτρέποταν σε ένα Μήτσο να χάσει
την…υπόθεση;Λέω,επιτρέποταν;

    Μια μόνον περίπτωση-πιθανότητα υπάρχει:

  Κάποια στιγμή να είχε…πέσει παλιότερα σε καμιά…δασκάλα που «πρακτικά» θα του είχε εξηγήσει τα του…σημείου «G»,μαζί με τα… υπόλοιπα περι …οργασμού.

   Τότε θα ήταν αδικαιολόγητος,που ,πάνω στην…πράξη,τσαντίστηκε, αγρίεψε και έβαλε τις φωνές στην κυρά Σοφία!..

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη