ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - S.T.L._GATE


Περί της Ρεμούλας (οικονομικής απάτης ) της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας -  S.T.L._GATE
Φυλακή !  Χρήματα & Ακίνητα στους Συνεταίρους !!!

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
Καποδιστρίου 12 - Λαμία

Η Συμμορία των Κολλητών της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας εγκληματούσε συστηματικά επί δεκαετίες σε βάρος του Φθιωτικού λαού.

1)      Δεν χορηγούσε σκόπιμα όλες τις καρτέλες στους κ.κ. Συνεταίρους ως είχε υποχρέωση από το νόμο.

2)      Η Εισαγγελία Λαμίας ενώ δίνει προθεσμία σε Ορκωτό Λογιστή σαράντα ημερών (40) ΞΕΧΝΑΕΙ να τον ειδοποιήσει με την πάροδο του 40ήμερου και αφήνει να περάσουν σκόπιμα μερικά χρόνια λόγω της τεράστιας διαπλοκής που υπάρχει και στο χώρο της Δικαιοσύνης……

ΙΔΟΥ
ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Δημοσιοποιώ μόνο την 1η και την 18η Σελίδα της κατωτέρω Πραγματογνωμοσύνης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 24-01-2017 ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ
ΤΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ - ΛΟΓΙΣΤΗ
κατοίκου Αθήνας, Δήμος Ζωγράφου, Ελευθερίου Βενιζέλου 80, ΤΚ 15773.
Ζωγράφου, 15 Δεκεμβρίου 2017

Σε εκτέλεση της με αριθ, Α.Β.Μ. Α12ΕΓΧ/3292 προκαταρκτικής παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, κ. Νικήτα Θεολογίτη, ορκίστηκα ως πραγματογνώμονας στις 06/11/2015
με βάση την υπ' αριθμ. 28/30-09-2015 "Πράξη διορισμού πραγματογνώμονα" για την οποία εξέδωσα την από 24-01-2017 έκθεση μου .

Επειδή η από 24-01-2017 έκθεση δεν ήταν δυνατόν να καταλήξει σε συμπέρασμα λόγω της έλλειψης ουσιωδών πληροφοριών ο κ. Εισαγγελέας με το από 22/6/2017 έγγραφο του (Σχετ 1), μου ζήτησε να εκδώσω συμπληρωματική έκθεση στην οποία να αναφέρω “το συμπέρασμα στο οποίο θα κατέληγα αν στηριζόμουνα κυρίως στα προσκομισθέντα από τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο στοιχεία (αφού οι προς εμέ δοθείσες πληροφορίες της τράπεζας ήταν ελλιπείς)”
ΕΡΩΤΗΜΑ Α

Να διαπιστωθεί η εξέλιξη κάθε μίας από τις δανειακές συμβάσεις που συνήφθησαν με την Τράπεζα το έτος 1992 μεταξύ των:
1)      Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου και της Τράπεζας
2)      Αναστασίας (σύζυγος Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου) με την Τράπεζα και
3)      Κωνσταντίνου Αρμακά με την Τράπεζα
από τη σύναψη τους και μέχρι τον εκπλειστηρίασμα του κάθε ακινήτου του καταγγέλλοντος και ποιες καταβολές έγιναν προς την Τράπεζα από τους οφειλέτες των δανείων για την μείωση του ποσού της οφειλής τους.

Προκειμένου να απαντηθεί το ανωτέρω ερώτημα για κάθε ένα από τους ανωτέρω θα πρέπει
πρώτα να προσδιοριστούν τα εξής:
α)        Ημερομηνίες εκπλειστηριασμού
β)        Ύπαρξη δανείων και
γ)        Επιτόκιο δανείων



Σελ. 18

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΡΘΡΟΥ 39 ΤΟΥ Ν. 3259/2004 (Διαταγή πληρωμής 186/1994).

Δεδομένου ότι στις 18/12/2002 ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος όχι μόνον είχε εξοφλήσει την οφειλή του προς τη Σ.Τ.Λ. αλλά είχε και λαμβάνειν, η Σ.Τ.Λ. δεν θα έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 39 του Ν.3259/2004 στις 04/08/2004 διότι δεν υπήρχε αντικείμενο για την εφαρμογή του ανωτέρω νόμου.

ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος προσκόμισε επίσης γραμμάτια είσπραξης της Σ.Τ.Λ. από τα οποία φαίνεται ότι έχουν γίνει οι εξής καταθέσεις εκ μέρους του.

α) Γραμμάτιο είσπραξης 13/01/1997 Κατάθεση ποσού Δραχμών ένα εκατομμύριο ενιακόσιες χιλιάδες (1.900.000) στο λογαριασμό 016147-GRDSAVE-03 (Σχετ 36)
β) Γραμμάτιο είσπραξης 16/09/1997 Κατάθεση ποσού Δραχμών δύο εκατομμυρίων (2.000.000) στο λογαριασμό 016147-GRDSAVE-01 (Σχετ 37)
Λόγω της μη προσκόμισης των λογιστικών αρχείων της Σ.Τ.Λ. δεν είμαι εις θέση να επιβεβαιώσω κατά ποσόν οι ανωτέρω καταθέσεις έχουν ληφθεί υπόψη από τη Σ.Τ.Λ. για τη διαμόρφωση της απαίτησης της κατά του Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου.

@@@@@@@@@@@@@@@@

Όσοι κ.κ. Συνεταίροι είχαν χρηματοδοτηθεί με Συναλλαγματικές εξαιρούνται των υποχρεώσεων των Δανειακών Συμβάσεων, και έτσι δεν υπήρχαν / υπάρχουν οι έννομες συνέπειες της Δανειακής Σύμβασης.

1)      Στους Συνεταίρους που η Σ.Τ.Λ. δανειοδοτούσε με Γραμμάτια – Συναλλαγματικές δεν έπρεπε να βάζει ανατοκισμό, επιτόκια, χρεώσεις κλπ. Η Κεφαλαιοποίησεις των Τόκων και ο Ανατοκισμός ήταν Παράνομος.

2)      Οσοι κ.κ. Συνεταίροι δανειστήκαμε με Γραμμάτια –Συναλλαγματικές, δανειστήκαμε ΛΟΙΠΌΝ με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ και ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ και ως εκ τούτου σε Ιδιωτικό Δάνειο ισχύει ο Αστικός Κώδικας, υπάρχει συγκεκριμένη Τοκοφορία του Δανείου δηλ. ήταν Δικαιοπρακτική, δηλαδή βάσει του τότε νόμιμου τόκου, αλλά οι δικοί Μας οι εξυπνάκηδες - οι Διοικούντες - επειδή Κεφαλαιοποιούσαν τους Τόκους όλες αυτές οι χρεώσεις ήταν προϊόν Τοκογλυφίας. Εγώ πάντα τα ανέφερα αυτά στις Γενικές Συνελεύσεις, αλλά τα ΜΜΕ της πόλης μου προτιμούσαν να μην τα αναδεικνύουν….Και η Τράπεζα της Ελλάδος το απολάμβανε….

3)      Σε όσους λοιπόν κ.κ. Συνεταίρους η Συμμορία των Κολλητών τους πήρε το ακίνητο με λάθος απόφαση πρέπει να τους το επιστρέψει πίσω, ειδάλλως θα τους οδηγήσουμε στα δικαστήρια για Κακουργηματική Απιστία και απάτη κατ εξακολούθηση

Και τώρα όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου θα προβώ σε Μηνύσεις και Αγωγές κατά παντός Υπευθύνου και να δούμε που θα κρυφτεί η Συμμορία των Κολλητών που κατέστρεψε τη μισή Φθιώτιδα και μέχρι σήμερα με την ανοχή της Δικαιοσύνης δεν έχει τιμωρηθεί κανένας.

Φυλακή !  Χρήματα & Ακίνητα στους Συνεταίρους !!!

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη