ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23-05-2018


         Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων αποφάσισε κατά την συνεδρίασή του την 23-05-2018 :

           Καταδικάζει απερίφραστα την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και των πολιτικών αγώνων, που εκδηλώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Βουλευτή Βασίλη Κυριακάκη και έξι ακόμη πολιτών για δήθεν φθορά στις μπάρες διοδίων στην Τραγάνα κατά του αγώνα του κινήματος Πολιτών κατά των διοδίων.

          Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει τη συμπαράστασή του στους διωκόμενους πολίτες και μάλιστα στα πλαίσια πολιτικών αγώνων, θεωρεί πολιτική την ποινική δίωξη των συμπολιτών μας και του κ. Β. Κυριακάκη, ζητά την απαλλαγή των διωκόμενων από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη και απαιτεί από την Πολιτεία την κατάργηση όλων των νόμων που παρέχουν προκλητική προστασία των παραχωρησιούχων σε βάρος των συμφερόντων και της προσωπικής ελευθερίας των πολιτών και την προστασία του δικαιώματος της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών με την εκλογίκευση του κόστους χρήσης όλων των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

          Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί αύριο (24/5/2018) στα δικαστήρια της Λαμίας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους διωκόμενους και να εκφράσει τις ανησυχίες του Δημοτικού Συμβουλίου για τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των συνταγματικών ελευθεριών των πολιτών.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη