ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 27/05/2018

 

          Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας «Jockey Club» διοργανώνουν Αγώνα Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής την Κυριακή 27 Μαΐου.

         Στον αγώνα, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και θα πραγματοποιηθεί στον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Λαμίας «Jockey Club» που βρίσκεται στη Ροδίτσα Λαμίας. θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές Παίδων, Εφήβων και Ενηλίκων.

        Ιππείς και αμαζόνες του αθλήματος θα αγωνιστούν στις κατηγορίες Ενηλίκων Α CEN 2* 122,5 χμ.,  Εφήβων CEN 1* 88,5 χμ. και Παίδων 68χμ. διεκδικώντας τους  αντίστοιχους τίτλους.  Ώρα έναρξης: 7:00π.μ.

        Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας:  http://hef.gr/index.php/el/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη