Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ


            Την ομάδα του Έσπερου Λαμίας συγχαίρει ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης για τη φετινή πετυχημένη πορεία της και την άνοδό της από την επόμενη αγωνιστική στη Β' Εθνική.

            Με δήλωση του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης επισημαίνει πως «το μπάσκετ έχει ευοίωνες προοπτικές και μέλλον στη Λαμία και ο Δήμος θα συνεχίσει με αυξανόμενο ενδιαφέρον να στηρίζει τον Έσπερο και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ελπίδα ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στην Β’ Εθνική.

           Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια στο σωματείο του Έσπερου, που προχωράει με σταθερά ανοδικά βήματα στην καταξίωσή του στο χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, ενώ φανερώνει την σταθερή άνοδο του Λαμιακού μπάσκετ.

          Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους παίκτες που συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια και συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του τόσο σημαντικού και δύσκολου στόχου».   

www.lamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.