ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»


Στο πλαίσιο του προγράμματος «Το χαρτί του μέλλοντός ΜΑΣ – Ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία», συμμετείχαν φέτος 31 σχολεία του Δήμου μας, συγκεντρώνοντας 11 τόνους ανακυκλώσιμου υλικού - 4 τόνους περισσότερους από πέρυσι-, που θα τους επιστραφούν ως χαρτί φωτοτυπικού για την επόμενη σχολική χρονιά!

Κάθε χρόνο μια σχολική μονάδα καταναλώνει μεγάλες ποσότητες χαρτιού για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στο τέλος του έτους δημιουργείται ένας μεγάλος όγκος ανεπιθύμητου χαρτιού το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί αποφέροντας πολλαπλά οφέλη στη σχολική μονάδα.

Η οργανωμένη και συστηματική ανακύκλωση του χαρτιού από την ίδια τη σχολική κοινότητα, μπορεί να δημιουργήσει περιβαλλοντικά και ανταποδοτικά οφέλη για κάθε σχολείο που θα συμμετέχει και να ενισχύσει τους δεσμούς συνεργασίας ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Συγχαρητήρια σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν!


Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη