Η 19η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ESN GREECE ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 13-15/07/2018


         Στη πόλη μας θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου 2018 η 19η Γενική Συνέλευση του ESN Greece με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φοιτητών Erasmus του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (ESN TEISTE) και σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Λαμίας και το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Οι εργασίες της Συνέλευσης θα φιλοξενηθούν στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης του ΤΕΙ και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 9.00 π.μ.

        Στόχος του ESN International,  είναι η προώθηση του Erasmus και κυρίως η ενσωμάτωση των ξένων φοιτητών στις καινούριες πόλεις. Το ESN International, παρέχει βοήθεια στα πρώτα βήματα των φοιτητών (όπως εύρεση σπιτιού, άνοιγμα λογαριασμού σε τράπεζα, εθνικό τηλέφωνο) αλλά και συνεχής δημιουργία δραστηριοτήτων για όλη τη διάρκεια του Εrasmus (με εκπαιδευτικές επισκέψεις, εκδρομές, πάρτυ, παροχή εθελοντικής βοήθειας στην τοπική κοινωνία, προώθηση της κινητικότητας ΑΜΕΑ).

       Στην 19η Γενική Συνέλευση του ESN Greece θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τους 22 συλλόγους όλης της χώρας αλλά και καλεσμένοι από συλλόγους της Ιταλίας, της Ελβετίας, του Βελγίου και της Ουγγαρίας. Θα συζητηθούν οι στόχοι του δικτύου, οι επόμενες κινήσεις του ESN Greece (ένα από τα 40 μέλη του ESN International) και θα πραγματοποιηθούν workshops για την εκπαίδευση των μελών πάνω στα θέματα του δικτύου.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη