Επιχείρηση ανασύνταξης στη Λαμία


Στη Λαμία αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα στο ΔΑΚ και συγκεντρώνονται στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Επέστρεψε ο Πλιάτσικας, εκτός διπλού χωρίς προβλήματα τραυματισμών οι Αναστασιάδης, Δημούτσος, Βάντερσον, δύσκολο να προλάβει ο Μπερτόγλιο.

Αλλιώς την περίμεναν οι Φθιωτοί κι αλλιώς ήρθε η πρώτη εμπειρία από τη Super League 2018/19. Ο Άρης ήταν ανώτερος, εξέπληξε ευχάριστα όσους περίμεναν την επανεμφάνισή τους στην κατηγορία και κράτησε στο «μηδέν» τους Λαμιώτες, τόσο στο σκορ (0-3), όσο και στη βαθμολογία.

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη το βράδυ της Δευτέρας στο ΔΑΚ, ωστόσο ο Μπάμπης Τεννές και οι συνεργάτες του έστρεψαν απευθείας το «βλέμμα» τους στη συνέχεια και στην πρόκληση κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική το Σάββατο (1/9, 19:15).

Μετά την αποθεραπεία της Τρίτης (28/8) για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στους «κίτρινους», σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με το «τριφύλλι».

Εκτός πλάνων φαίνεται πως θα είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που αποχώρησε με τράβηγμα στον δικέφαλο από το ημίχρονο της πρεμιέρας και μοιάζει δύσκολο να προλάβει να το ξεπεράσει ως την Παρασκευή, όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ΟΑΚΑ.
Εξάλλου, στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, με τους Αναστασιάδη, Δημούτσο και Βάντερσον ωστόσο να μην παίζουν στο «οικογενειακό» διπλό και να κάνουν αποθεραπεία με τρέξιμο. Οι παίκτες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο προτιμήθηκε να προφυλαχθούν.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Πλιάτσικας προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για μεγάλο διάστημα μετά από καιρό, ενώ στο τέλος έκανε αποθεραπεία, απέχοντας επίσης από το διπλό.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη