Τράβηγμα ο Οικονόμου που χάνει το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία


Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Δώνη καθώς και ο Οικονόμου υπέστη τράβηγμα και από τη στιγμή που απομένουν λίγες μέρες για το ματς με την Λαμία δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Ένα νέο πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό προέκυψε για τον Παναθηναϊκό μετά την προπόνηση της Τετάρτης. Ο Βαγγέλης Οικονόμου ένιωσε ένα τράβηγμα προς το τέλος της προπόνησης και αποχώρησε από το πρόγραμμα με το ιατρικό τιμ αμέσως να τον υποβάλει σε θεραπεία και να του χορηγεί αντφλεγμονώδη αγωγή.

Την Πέμπτη το πρωί στο "ΥΓΕΙΑ" ο Οικονόμου θα υποβληθεί σε διαγνωστικές εξετάσεις αλλά με μόνο δυο μέρες να απομένουν ενόψει του αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στα μετόπισθεν και δη στα στόπερ καθώς την Τετάρτη ούτε ο Πούγγουρας γυμνάστηκε με την ομάδα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και αν δεν είναι έτοιμος τότε θα πρέπει ο Γιώργος Δώνης να κάνει δυο αλλαγές στην ενδεκάδα στην αμυντική γραμμή και μια στη μεσαία γραμμή λόγω της απουσίας του Χρήστου Δώνη. Ο οποίος την Τετάρτη ξεκίνησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής και διπλό παιγνίδι με έμφαση στην επιθετική τακτική.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη