Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 3-0


Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών K19 της Super League η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία πέτυχε μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας με σκορ 3-0 της αντίστοιχης του Ατρομήτου, το μεσημέρι του Σαββάτου 15/9, στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 10΄ με ωραίο σουτ του Κωστίκα, το 2-0 επιτεύχθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου όταν ο Κωστίκας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Μανδά να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και τον Κασάπα να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά από κοντά να σκοράρει. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 76΄ με τον Κωστίκα και πάλι να κάνει το πλασέ από κοντά ύστερα από παράλληλη σέντρα του Ζαγγογιάννη από δεξιά.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς (79΄ Καρβέλης), Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα, Αλτάνης (85΄ Πλιάτσικας), Βλαχόμητρος, Κασάπας (67΄Ζαγγογιάνης), Λαμπρόπουλος

Ατρόμητος (Μουράτ Σεροπιάν): Μανδάς. Βιταλιώτης, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Λώλος, Ξενοπανάγος (66΄ Ζούνης), Κολυνιάτης, Πετσίτης, Τριμμάτης, Ρούνης (53΄ Σάσσαλος), Χατζοβασιλάκης.










www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη