Αύριο Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018  και ώρα 18:00 με θέματα:

  1.  Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 7/30-7-2018 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2.  Έγκριση καταβολής της συνδρομής του Επιμελητηρίου μας προς την Κ.Ε.Ε. βάση των  εισπραχθέντων το έτος 2017 συνδρομών των μελών μας. (εισηγητής  κ. Ρίζος)
  3.  Απόδοση του 3% επί των εισπραχθέντων το έτος 2017 συνδρομών των μελών μας για την  οικονομική ενίσχυση της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ, του ΠΣΕ, του ΣΕΒΘ & Κ.Ε και των  Ομοσπονδιών Ν. Φθ/δας μελών της ΓΣΕΒΒΕ & ΕΣΕΕ. (εισηγητής κ. Ρίζος)
  4.  Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα όσα συζητήθηκαν στην Γ.Σ. της ΚΕΕ καθώς επίσης και  για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην 83η ΔΕΘ. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
  5.  Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ. 56/30-8-2018 αιτήματος της Πανελλήνιας  Έκθεσης Λαμίας για την παραχώρηση γραφείου για τον υπάλληλο της ΠΕΛ έως ότου  καταστούν λειτουργικά τα γραφεία της Εκθέσεως. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
  6.  Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας  «Ι.  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ζ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» για την οικονομική ενίσχυση της ενόψη της συμμετοχής της στον Παγκόσμιο διαγωνισμό cocktail (WCC2018) που διοργανώνει η  Παγκόσμια Ένωση Barmen στο Ταλίν της Εσθονίας. (εισηγητής κ. Σανίδας)
  7.  Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τις διαδικασίες προετοιμασίας του Φακέλου υποβολής προτάσεως σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» για συμπράξεις Δήμων και Εμπορικών Συλλόγων ή Επιμελητηρίων. Λήψη αποφάσεων, εξουσιοδότηση της ΔΕ για περαιτέρω ενέργειες. (εισηγητής κ. Σανίδας)
  8.  «16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας (19-  21/10/2018 Ζάππειο)». Ενημέρωση των μελών του ΔΣ και έγκριση αποφάσεων της ΔΕ επί διαδικαστικών θεμάτων της συμμετοχής μας». (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
  9.  Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση της 1ης τροποποίησης του Π/Υ του  Επιμελητηρίου μας Οικ. Έτους 2018. (εισηγητής  κ. Ρίζος)
  10.  Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη