Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης, σε ευρύτερη δασική περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας - Δείτε φωτογραφίες


Συνολικά εκριζώθηκαν (11) δενδρύλλια ύψους έως και (2,5) μέτρων

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερούταν τον απαραίτητων εγγράφων νόμιμης παραμονής στη Χώρα μας

Από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, συνελήφθη χθες (14-09-2018) το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα μας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός δασικής έκτασης στην ανωτέρω περιοχή, όπου υπήρχαν καλλιεργημένα δενδρύλλια κάνναβης.

Τη στιγμή που ο 42χρονος προσήλθε στο σημείο, προκειμένου να περιποιηθεί - ποτίσει την καλλιέργεια του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ από τους αστυνομικούς συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,5) μέτρων.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.




www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη