Χωρίς προβλήματα και με Αναστασιάδη στο Αγρίνιο η Λαμία


Δίχως αγωνιστικά προβλήματα θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (24/9) κόντρα στον Παναιτωλικό η Λαμία. Στην αποστολή οι Αναστασιάδης, Πλιάτσικας και Ρόμανιτς.

Να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να αποσπάσει στον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό η Λαμία.


Η ομάδα του Μάκη Χάβου ολοκλήρωσε την Κυριακή (23/9) την προετοιμασία της για τον συγκεκριμένο αγώνα στον οποίο θα αγωνιστεί δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

Στα θετικά για τον τεχνικό των «κυανόλευκων» το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά και η παρουσία σε αυτή για πρώτη φορά των Πλιάτσικα και Ρόμανιτς.


Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας η οποία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο αυτή αποτελείται από τους: Σαράνοφ, Μελίσσα, Βασιλαντόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Αναστασιάδη, Σκόνδρα , Βάντερσον, Ασίγμπα, Καραγκούνη, Πλίατσικα, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνο , Λάζαρ και Τσούκαλο.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη