Δήμος Στυλίδας: Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών και αστικού εξοπλισμού για τις παιδικές χαρές του πάρκου της Στυλίδας και της πλατείας Καραβομύλου


Αντικείμενο της σύμβασης: Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αστική και λειτουργική αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Στυλίδας και συγκεκριμένα του Πάρκου Λαού στη Δ.Κ Στυλίδας και της πλατείας Καραβόμυλου της Τ.Κ Καραβομύλου με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση των χώρων αυτών για το έτος 2018.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 99.999,80 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 80.645,00 €, ΦΠΑ : 19.354,80 €).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε ΔΥΟ (2) μήνες.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει 9 της τιμής του Άρθρου 86 ν.4412/2016.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΜΕΓΕΘΟΣ
PDF icon diakiryxi_paidikes_sigh.pdf766.82 KB
PDF icon pedikes_xares_signed.pdf1.31 MB

www.stylida.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη