Ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νικόλαος στην Εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Χειρούργου Ιατρού Δημητρίου Ρηγινιώτη


           Την Εξόδιο ακολουθία του αειμνήστου Δημητρίου Ρηγινιώτη, γνωστού και διακεκριμένου Χειρούργου Ιατρού στην πόλη της Λαμίας , ετέλεσε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

            Η Εξόδιος Ακολουθία του τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου παρουσία πλήθους φίλων και συγγενών του εκλιπόντος καθώς και σύσσωμου του Ιατρικού κύκλου.

            Στον επικήδειο λόγο που εξεφώνησε ο Ποιμενάρχης μας σκιαγράφησε δι’ ολίγον την σπουδαία προσωπικότητα του μακαριστού Ιατρού, εξαίροντας ιδιαιτέρως την αγάπη του για τον συνάνθρωπο το πνεύμα της προσφοράς, την ταπεινότητα  και ανιδιοτέλεια, αρετές οι οποίες  χαρακτήριζαν την ψυχή του και με τις οποίες διηκόνησε πάνω από 35 χρόνια τον λαό της Φθιώτιδος προσφέροντας με αγάπη τις ιατρικές, χειρουργικές  του γνώσεις.

            Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Θεός να τον αναπαύει στους κόλπους του και τα καλά του έργα να τον συνοδεύουν αιωνίως. Στην σύζυγό, τα παιδιά και τα εγγόνια του ο Κύριος να τους χαρίζει την άνωθεν παρηγορία εις το πένθος τους και τέλος το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και οι νέοι Ιατροί.

www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη