Με Αναστασιάδη και Πλιάτσικα η Λαμία στο Αγρίνιο


Με τον Ανέστη Αναστασιάδη να δηλώνει «παρών» και τους Ρόμανιτς και Πλιάτσικα να μπαίνουν για πρώτη φορά σε αποστολή, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (24/9, 19:00).

Με προπόνηση το πρωί της Κυριακής (23/9) στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στη 19αδα που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ανέστης Αναστασιάδης, που προπονήθηκε κανονικά, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη γάμπα, όπως και οι Πλιάτσικας και Ρόμανιτς, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Στη Φθιώτιδα έμειν ο τραυματίας Οσμάν, οι Παπαργυρίου,, Άντρονικ, Μπούντνικ, Μπαντής για τεχνικούς λόγους, όπως και ο τιμωρημένος Δημούτσος.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλίατσικας, Μαστούρ, Μπερτόγλιο, Μπλάζιτς, Επστάιν, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη