To kaliterilamia.gr συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις - 3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού «Oropos Seaside Race»


Το kaliterilamia.gr χορηγός επικοινωνίας στον 3ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού «Oropos Seaside Race» στις 21 Οκτωβρίου 2018

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού θα ήθελε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον 3ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού «Oropos Seaside Race 2018”, που θα διεξαχθεί την 21η Οκτωβρίου 2018.

Η αφετηρία εκκίνησης και οι διαδρομές παραμένουν οι ίδιες όπως και πέρυσι, στην Είσοδο του Πορθμείου Σκάλας Ωρωπού, με αναστροφή, για την διαδρομή του Ημιμαραθώνιου, το χώρο στάθμευσης των Αγίων Αποστόλων.

Εκτός των υπόλοιπων διαδρομών (21 χλμ, 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά), όπως και πέρυσι προσκαλούμε τη συμμετοχή των σωματείων και αθλητών ΑμεΑ στη διαδρομή 1 χλμ.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών με όλες τις πληροφορίες θα είναι ενεργή τις επόμενες ημέρες. Επίσης για την ενημέρωσή σας μπορείτε να παρακολουθείτε και τη σελίδα της Κ.Ε.Δ.Ω. στο Facebook.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού και συνδιοργανωτή την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού-Ε.Τ.Α.Δ.Ω.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη