Συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα σε περιοχές της Φθιώτιδας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών


Συνελήφθησαν χθες (09-11-2018) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε περιοχές της Φθιώτιδας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων , συνολικά πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, διότι από νομότυπες διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (τμήματα δενδρυλλίου – φούντα) σε φάση αποξήρανσης, βάρους (82) γραμμαρίων, συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της ιδίας Υπηρεσίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένη στη μετώπη του τζακιού, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (13,9) γραμμαρίων.
  • Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 27 & 25 ετών στη Χαλκίδα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, ο 25χρονος στερούταν νόμιμων εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας.
  • Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σ ημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη